Προφίλ

Η εταιρία Πετράκος ιδρύθηκε το 1959 από τον κ. Πετράκο Θεόδωρο και από τότε η πορεία της είναι πάντα πρωταγωνιστική στον κλάδο του επίπλου. Η εταιρία Πετράκος όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να πρωτοπορεί, να δημιουργεί και να αποδεικνύει  την πολύχρονη εμπειρία της, προσφέροντας στους πελάτες της την τεχνογνωσία και την κορυφαία ποιότητα που την χαρακτηρίζει. Η ευρύτητα της συλλογής της που είναι εμπλουτισμένη με έπιπλα,καναπέδες,υφάσματα,στρώματα και άλλα αξεσουάρ σπιτιού προέρχεται από αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς ελληνικούς και ιταλικούς οίκους. Νέες φόρμες, νέες γραμμές, σε αξεπέραστη ποιότητα πού αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια.

 

Εξειδικευμένο προσωπικό εξυπηρετεί τους πελάτες της σε όλα τα επίπεδα, από μελέτη και διακόσμηση του εσωτερικού χώρου, έως την άψογη παράδοση, το μετά την πώληση service και την τεχνική υποστήριξη, από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς.

 

Τα προϊόντα που η εταιρία Πετράκος κατασκευάζει, επιλέγονται με τέσσερα βασικά κριτήρια.

  1. Αισθητική και design
  2. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
  3. Λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο
  4. Επιμονή στην λεπτομέρεια

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η εταιρία Πετράκος εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Μπείτε στον κόσμο της εταιρίας Πετράκος, περιπλανηθείτε στο design και την καλαισθησία και ανακαλύψτε έπιπλα που είναι κάτι παραπάνω από άπλα αντικείμενα για το σπίτι σας. Μοναδικά έπιπλα, πάντα σε κορυφαία ποιότητα, με την εγγύηση Πετράκος. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest